Çukurca İlkokulu

WEB https://baykancukurcailkokulu.meb.k12.tr
Adres : Çukurca Köyü Baykan/SİİRT
VİZYON : Topluma yararlı,Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan,ahlaklı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :Tekli öğretim
Saatler :
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : soba
Servis :
Ulaşım : Köyde hergün sabah gidip akşam gelen dolmuşlar vardır.Çoğu kişinin arabası da mevcuttur.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Siirt iline yaklaşık 60 km, Baykan ilçesine 29 km uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :